Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.07
2007
Compte enrere per a l'Acampada Jove 07

Per tercer any consecutiu, Sant Celoni ha començat a transformar-se per acollir l’Acampada Jove, el festival juvenil més important dels Països Catalans, que obrirà les portes dijous que ve, 12 de juliol, a partir de les dotze del migdia. Durant els tres dies següents, fins a 30 grups protagonitzaran les vetllades musicals repartides en dos espais: l’Espai Independència, situat a la pista d’atletisme i el qual acull els principals concerts, i l'Espai Cultura, que conté una carpa de més de 1000 m² i aglutina concerts, xerrades, tallers i l'espai de Ràdio Flaix amb música electrònica. Així mateix, també en aquesta dotzena edició estan previstes una desena de xerrades i tertúlies per debatre els temes que giren sobretot entorn del catalanisme i la joventut.

Per tercer any consecutiu, Sant Celoni ha començat a transformar-se per acollir l’Acampada Jove, el festival juvenil més important dels Països Catalans, que obrirà les portes dijous que ve, 12 de juliol, a partir de les dotze del migdia. Durant els tres dies següents, fins a 30 grups protagonitzaran les vetllades musicals repartides en dos espais: l’Espai Independència, situat a la pista d’atletisme i el qual acull els principals concerts, i l'Espai Cultura, que conté una carpa de més de 1000 m² i aglutina concerts, xerrades, tallers i l'espai de Ràdio Flaix amb música electrònica.  Així mateix, també en aquesta dotzena edició estan previstes una desena de xerrades i tertúlies per debatre els temes que giren sobretot entorn del catalanisme i la joventut.

Des d’aquest dijous, tècnics i joves militants de les JERC, organitzadors del festival, ja es troben a Sant Celoni per muntar els escenaris i la resta d’instal·lacions provisionals per al certamen. També s’encarreguen d’habilitar la zona d’acampada de fins a 50.000 m² , la qual, com en edicions anteriors, comptarà amb la presència d’actuacions de grups de cultura popular durant el festival.

En aquesta edició, des de l’organització s’ha decidit canviar la ubicació dels concerts de l’Espai Llibertat; és a dir, aquells que tenien lloc a Sant Celoni. D'aquesta manera, enguany els concerts programats a dins del municipi es duran a terme a l’Ateneu de la localitat. Amb aquesta decisió es vol donar millors serveis i condicions tant als músics, que disposaran de tot el material necessari per a les actuacions, com al públic, que no haurà de suportar les altes temperatures de mitjan juliol a l’aire lliure a ple sol. Pel que fa a la venda d’entrades anticipades, segueix a bon ritme i fa augurar una presència de joves similar a la de l’any passat, quan fins a 38.000 persones van passar per l’Acampada.

Més informació a la web de l'Acampada.

dissnit-4-jpg-333.jpeg dissnit-4-jpg-333.jpeg