Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2017
Condemnem les agressions feixistes d'aquest 9-O

Hui, 9 d'octubre, en motiu de la diada del País Valencià, com cada any, els carrers de la ciutat de València s'omplen per celebrar el fet fundacional del País Valencià. Enguany, però, centenars d'ultres han intentat boicotejar la manifestació amb accions violentes, tot creant un conflicte i un ambient tens.

Un grup de neonazis han aparegut a l'inici de la manifestació provocant aldarulls i duent a terme actes agressius cap als participants; i barrejant-se entre els manifestants amb càntics i salutacions d'ultradreta. La policia nacional ha actuat formant un cordó per evitar el contacte entre les dues parts i ha acabat decidint i intervenint de forma que la manifestació no es pogués desenvolupar en plena normalitat i que tampoc arribés al seu punt final.

Davant dels fets succeïts, les Joventuts d'Esquerra Republicana condemnem de forma rotunda les agressions produïdes avui a la ciutat de València en plena manifestació en mans de neonazis i denunciem les actuacions que el grup d'ultradreta ha desenvolupat per evitar que es portés a terme la manifestació que cada any se celebra. A més, remarquem la normalització que s'està produint de la presència i els atacs de l'ultradreta en el nostre país; fet que considerem intolerable i davant del qual exigim accions contundents perquè el feixisme no tingui cabuda en els nostres carrers.

Aquests actes feixistes ens demostren més que mai que l'única solució és la independència dels Països Catalans. Només amb la independència podrem erradicar el feixisme des de l'arrel.

 

Condemnem les agressions feixistes d'aquest 9-O Condemnem les agressions feixistes d'aquest 9-O