Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.07
2021
Contra la repressió, activem la solidaritat!

Aquest diumenge a les 19 h les Joventuts d’Esquerra Republicana organitzem conjuntament amb els grups de suport Pol Absolució i La Pública a Judici un acte a Mataró per reivindicar l’amnistia i mostrar que la repressió no s’ha acabat amb els indults del govern espanyol.

Concretament parlarem del cas d’en Pol Serena, un manifestant de la vaga del 21F del 2019 convocada per la Intersindical a qui la Fiscalia demana 8 anys de presó i declara el 19 de juliol a l’Audiència Provincial de Barcelona. 

Així mateix, també posarem el focus en el tercer procés del col·lectiu Judici a la Pública, en què es demana 1 any de presó i multes de més de 1.000 € a 11 estudiants que van protestar per demanar una rebaixa de taxes a la universitat. Per part d’aquest col·lectiu hi intervindran els encausats David Barnet i Gonzalo Bonnín, que tenen les citacions a la Ciutat de la Justícia el pròxim divendres 16 de juliol.

A l’acte, que també hi participarà la secretària d’Acció Estudiantil del Jovent Republicà, Laura Roger, i la portaveu de l’organització, Kènia Domènech, i es comptarà amb la intervenció de l’inhabilitat Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana que ha estat empresonat injustament durant més de 3 anys i mig.

Hi ha més de 3.300 represaliats independentistes que estan sent perseguits per les seves idees, l’autoritarisme de l’Estat espanyol no sembla tenir aturador i per això és vital que contra la repressió, activem tota la solidaritat!

En Pol, en David i en Gonzalo són companys del Jovent Republicà represaliats per exercir drets fonamentals En Pol, en David i en Gonzalo són companys del Jovent Republicà represaliats per exercir drets fonamentals