Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.06
2022
Contra les coaccions de l’Estat, fem créixer l’organització juvenil independentista!

Davant les informacions publicades diumenge 26 de juny al vespre a La Directa i al Diari Ara en què es demostra que els serveis de seguretat de l’Estat espanyol han intentat infiltrar-se a la nostra organització mitjançant coaccions, les Joventuts d’Esquerra Republicana denunciem aquestes noves pràctiques repressives contra joves i contra organitzacions independentistes, que suposen una greu vulneració del dret de participació política i manifestem que:

 ⁃ Malgrat la temptativa, no hi ha cap indici que provi que s’hagi aconseguit informació rellevant de la nostra organització ni de la nostra acció política.
 ⁃ Ens solidaritzem amb totes les persones que han estat coaccionades pels poders de l’Estat, que de forma menyspreable han volgut aprofitar-se de represaliats. Així mateix, fem arribar el nostre suport a les altres organitzacions que el Departament de Seguretat Nacional espanyol ha fixat com a objectiu.
 ⁃ L’Estat i les seves clavegueres tenen un clar interès en les organitzacions juvenils polítiques del nostre país. Els fem por perquè saben que organitzats som més forts. Per això estan disposats a tot per acabar amb nosaltres, però d’aquesta manera només demostren la seva desesperació per intentar aturar l’independentisme. El procés d’emancipació nacional i social del nostre poble ha començat i no retrocedirem per molta repressió que ens imposin.
 ⁃ La nostra resposta és clara: ara més que mai fa falta organització juvenil independentista. És el moment de reivindicar-nos com a actors útils per transformar i fer avançar la societat. El Jovent Republicà no ens quedarem de braços plegats davant dels atacs i respondrem als carrers i als tribunals.

Contra la coacció, l’espionatge i la repressió més organització independentista que mai!

Mai podran acabar amb nosaltres ni amb els nostres ideals! Mai podran acabar amb nosaltres ni amb els nostres ideals!