Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.10
2017
Demanem la llibertat dels presos polítics!

El passat 10 d'octubre, el Parlament de Catalunya decidia Declarar la Independència, i suspendre els seus efectes per tal d'establir una negociació i un diàleg amb el govern espanyol.
 
Avui, el President de la Generalitat ha començat el dia enviant una carta amb una petició de diàleg i mediació, i la resposta de l'Estat ha sigut que el dia acaba amb l'empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, acusats d’un delicte de sedició.
 

Davant d'aquests fets gravíssims, el jovent independentista demanem la llibertat dels presos polítics, un fet intolerable a l'Europa del segle XXI, perquè els volem a casa i exercint les seves llibertats el més aviat possible. La República la farem, també, i el més aviat possible, per garantir drets fonamentals com el dret de reunió, associació i manifestació.
 
Ara és l'hora de la unitat del sobiranisme: des de la pluralitat, toca que actuem conjuntament per proclamar la República i engegar el procés constituent.
 
Les Joventuts d'Esquerra Republicana animem a tot el jovent a participar de les mobilitzacions en defensa de les llibertats i del mandat democràtic de fer una República justa, democràtica i lliure!

12.00h Aturada i concentracions a Universitats, Instituts i llocs de treball
20.00h Manifestació amb espelmes a Barcelona (Passeig de Gràcia - Avinguda Diagonal)

#LlibertatJordis #LlibertatJordis