Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.03
2019
Denunciem el silenciament dels presos polítics!

Les veus d’Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i la resta de presos s’ha pogut sentir a tot volum davant de la prefactura de la policia nacional a la Via Laietana de Barcelona gràcies a una acció en el marc de la campanya contra el Judici Franquista que ha consistit en instal·lar uns megafons gegants davant de la comissaria de les forces d'ocupació.

Després de més d’un any empresonats, els presos polítics catalans van poder parlar per primer cop coincidint amb l’inici del judici franquista al Tribunal Suprem, i malgrat que ara les càmeres de televisió els segueixin mostrant, el portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Pau Morales, ha denunciat que, de facto, “la repressió de l’Estat els continua silenciant”. En paraules de Morales, la intenció de l’Estat és “silenciar la veu de Catalunya: amb els judicis, amb l’aplicació del 155 o ara negant l’autodeterminació”.

Els poders de l'Estat estan perseguint els presos polítics, la llibertat i els drets de tothom Els poders de l'Estat estan perseguint els presos polítics, la llibertat i els drets de tothom