Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.05
2021
El 15 de maig omplim Lleida per la llibertat de Pablo Hasel!

Des del 16 de febrer d’enguany el raper Pablo Hasél es troba injustament empresonat per les seves cançons en crítica de la monarquia espanyola. Des de l’ocupació de la Universitat de Lleida per evitar el seu empresonament la nit del 15 al 16 de febrer les protestes arreu del territori han estat constants i el Jovent Republicà sempre hi hem estat fent-li costat.

Hi hem estat al carrer però també convidant la plataforma de suport Llibertat Hasel el passat 21 d’abril al Parlament de Catalunya o també visitant el mateix Pablo al centre penitenciari de Ponent el dimecres 7 d’abril.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana defensem la democràcia i la llibertat d’expressió i mai no deixarem de denunciar la monarquia corrupta de l’Estat espanyol, per això demanem la llibertat del raper i de la resta de represaliats.

És per aquest motiu que el dissabte 15 de maig a les 17.00 h ens adherim un cop més a la manifestació convocada al rectorat de la Universitat de Lleida per reclamar la llibertat de Hasél i exigir així el dret a la llibertat d’expressió.

Denunciem que l'Estat espanyol condemna la llibertat d'expressió i persegueix les nostres llibertats! Denunciem que l'Estat espanyol condemna la llibertat d'expressió i persegueix les nostres llibertats!