Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.06
2023
El Jovent Republicà aconseguim més de 30 regidors als ajuntaments dels Països Catalans

L’entrada d’una trentena de regidors i regidores del Jovent Republicà als ajuntaments dels Països Catalans ens permetrà continuar fent de pont entre els carrers i les institucions, així com ser la veu de les reivindicacions juvenils a tot arreu. 

Aquesta legislatura estarà marcada per alguns reptes com la crisi climàtica, la qual s’ha vist agreujada per la sequera, les dificultats d’accés a l’habitatge, la precarització laboral o la defensa dels drets i les llibertats per fer front a l’entrada de l’extrema dreta en molts plenaris municipals.

Els càrrecs electes del Jovent Republicà que van prendre possessió del càrrec van expressar el seu compromís per “combatre l’extrema dreta, tot protegint els valors democràtics, la diversitat i la llibertat, així com per seguir treballant per la independència dels Països Catalans”. També, es van dur a terme diferents accions de protesta com a rebuig a la presència de l’extrema dreta.

Obtenim representació a vuit municipis de més de 20.000 habitants com Santa Coloma de Gramenet, Mollet del Vallès, Viladecans o Santa Perpètua de Mogoda. També, en municipis d’arreu del principat com Sant Sadurní d’Anoia, Agramunt, Balaguer o Vallirana.

Així doncs, revalidem el nostre compromís municipalista i continuarem fent d’altaveu del jovent dels Països Catalans als ajuntaments, sense abandonar l’activisme als carrers ni la participació en els moviments socials, fent una acció política republicana i transformadora que impulsarà les polítiques de joventut en favor de les necessitats del jovent i que ens permetrà avançar cap a la República dels Països Catalans.

El Jovent Republicà aconseguim més de 30 regidors als ajuntaments dels Països Catalans El Jovent Republicà aconseguim més de 30 regidors als ajuntaments dels Països Catalans