Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.10
2021
El Jovent Republicà celebrarà els 90 anys amb un gran acte

Aquest 26 d’octubre les Joventuts d’Esquerra Republicana, el Jovent Republicà, han complert 90 anys de la seva fundació i ho celebraran amb un gran acte polític el pròxim dissabte al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona dirigit a la militància i col·laboradors.

 

Les portes de l’espai s’obriran a les 17.30 h, moment en què es podrà visitar per primer cop una exposició de cartells històrics de les JEREC, les JERC i ara Jovent Republicà. L’acte, que narrarà la història de l’organització política juvenil més longeva dels Països Catalans, comptarà amb la participació de l’actual portaveu, Kènia Domènech, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Un cop finalitzat l'acte es farà un petit homenatge a militància que a causa de l'edat deixa l'organització. Per últim el grup de trap català Thy Tyets interpretaran les seves populars cançons.

El Jovent Republicà és l'organització política juvenil amb més història dels Països Catalans. El Jovent Republicà és l'organització política juvenil amb més història dels Països Catalans.