Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.06
2020
El Jovent Republicà cridem a la resistència a la Catalunya Nord

Aquest passat diumenge 28 de juny s'ha celebrat la segona volta de les eleccions municipals  amb la terrible victòria a la vila de Perpinyà de l'agrupació de l’extrema dreta amb Louis Aliot al capdavant.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana lamentem la victòria de Louis Aliot i no ens quedarem de braços plegats davant d'un alcalde racista, xenòfob, homòfob i masclista que en lloc de treballar pel benestar de tots els ciutadans de Perpinyà, perseguirà i estigmatitzarà les minories.

Aliot representa la versió més dura del fins ara alcalde Jean-Marc Pujol, un govern esgotat i neoliberal que no ha fet cap bé a la ciutat. Els dos models són l'antònim del que nosaltres defensem. Perpinyà necessita una transformació que respongui a la urgència social com ho vam defensar amb la candidatura amb la qual ens vam presentar el Jovent Republicà de  Catalunya Nord a la primera volta de les eleccions, l'Alternativa, un projecte democràtic, d'esquerres, ecologista i feminista.. No volem continuar sent el sud d’una França imperialista sinó que volem esdevenir el nord d’una República dels Països Catalans.

Perpinyà s'ha convertit en la primera ciutat amb més de cent mil habitants que patirà les polítiques de l'extrema dreta francesa i davant d'aquest nou període que s'obre les Joventuts d'Esquerra Republicana ens situarem en la resistència antifeixista. És el moment de combatre les seves mentides des dels carrers i encoratgem al jovent de Perpinyà frustrat amb el resultat electoral a unir-se a la lluita de totes i tots per aconseguir una societat republicana, socialista, feminista i ecologista en uns Països Catalans lliures.

És el moment de combatre les seves mentides: resistència! És el moment de combatre les seves mentides: resistència!