Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.01
2020
El Jovent Republicà denuncia l’examen d’espanyolitat

Aquest dissabte 18 de gener les Joventuts d’Esquerra Republicana, en el marc d’una campanya antiracista que porta per lema “Països Catalans lliures de racisme”, han denunciat la injustícia que representa l’examen d’espanyolitat que les persones migrades es veuen obligades a fer per tal d’obtenir la nacionalitat.

Un centenar de joves de les Joventuts d’Esquerra Republicana s’han aplegat a Vilanova i la Geltrú per denunciar l’examen d’espanyolitat que duen a terme les persones migrades per poder obtenir la nacionalitat. L'organització juvenil independentista considera que aquest test conté preguntes que no demostren l'arrelament i simplement són una trava burocràtica. El Jovent Republicà també posa en qüestió el preu de l'examen i les dificultats per arribar-lo a fer.

Militància del Jovent Republicà fent l'examen d'espanyolitat com a senyal de protesta i solidaritat cap a les persones migrades Militància del Jovent Republicà fent l'examen d'espanyolitat com a senyal de protesta i solidaritat cap a les persones migrades