Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.04
2024
El Jovent Republicà denuncia que el PSC no té propostes pels joves aquest 12 de maig

En el marc de la campanya de les eleccions catalanes del pròxim 12 de maig, les Joventuts d’Esquerra Republicana han evidenciat la manca de propostes juvenils que té el Partit Socialista de Catalunya (PSC). Ho ha fet en una acció amb la cap de llista del Jovent Republicà, Mar Besses, i el candidat de Sant Adrià de Besòs, Martí Oliver. 

Oliver ha explicat que “el fet que els successius governs socialistes de Sant Adrià no hagin fet cap proposta pels joves ha convertit el municipi en una ciutat dormitori”. Tanmateix, ha evidenciat la manca d’oci nocturn i les traves amb què es troben les entitats al municipi a l’hora d’organitzar-se associativament a la ciutat. Finalment, el candidat adrianenc ha manifestat que “és una vergonya que el govern municipal del PSC a Sant Adrià no hagi aprovat un Pla Local de Joventut que marqui els passos a seguir en matèria de joventut”. 

Per la seva banda, Besses ha afegit que “seria una greu amenaça per al jovent del nostre país que el PSC governés la Generalitat de Catalunya. Han demostrat que el seu model es basa en feines precàries, habitatge car i turisme massiu que ven el país”. 

Tots dos han fet una crida a la mobilització del jovent aquest 12 de maig, ja que “és decisiu perquè guanyin els joves i el Jovent Republicà, de la mà d’Esquerra Republicana, és garantia que això passi”, han reivindicat. 

El Jovent Republicà denuncia que el PSC no té propostes pels joves aquest 12 de maig El Jovent Republicà denuncia que el PSC no té propostes pels joves aquest 12 de maig