Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.02
2019
El Jovent Republicà ens preparem per ser una muralla humana contra el feixisme a l’Estat espanyol, a Europa i als municipis

Enmig de la celebració del judici als líders independentistes, les Joventuts d’Esquerra Republicana no aturem la feina i ja ens estem preparant pels comicis electorals que s’acosten.
 
Aquest dissabte 16 de febrer hem celebrat un Consell Nacional a Badalona en què hem escollit a Marc Casanova com a cap de llista i Céline Borràs i Joan Albert Pons com a candidats per les eleccions europees. A més, hem engegat els mecanismes per preparar-nos per les eleccions convocades per Pedro Sánchez, una decisió que mostra una clara rendició davant els ultres espanyolistes.

El portaveu nacional de l’organització, Pau Morales, ha manifestat que en les properes eleccions “caldrà que el jovent siguem un mur humà contra el feixisme” davant “l’auge de l’extrema dreta que amenaça la democràcia a l’Estat espanyol i a Europa”.
 
El cap de llista al Parlament europeu, Marc Casanova, nascut a Castelló, ha defensat que les eleccions europees són “una oportunitat perquè els Països Catalans portem a Brussel·les la denuncia de la repressió que comporta el judici franquista del Tribunal Suprem”.
 
Finalment el portaveu del Jovent Republicà a Badalona, Joan Martínez, ha recordat el pas de Xavier García Albiol com a alcalde de la ciutat de Badalona i ha assegurat que “els municipis són imprescindibles per frenar l’extrema dreta” perquè “permeten construir alternatives que millorin les condicions de vida de les persones”.

El Jovent Republicà es prepara pels comicis electorals i fer front a l'auge del feixisme El Jovent Republicà es prepara pels comicis electorals i fer front a l'auge del feixisme