Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.03
2020
El Jovent Republicà ens presentem a les eleccions municipals de la Catalunya Nord

Aquest proper diumenge 15 de març les Joventuts d’Esquerra Republicana participarem a la primera volta de les eleccions municipals de la Catalunya Nord a Perpinyà a través de la candidatura Alternativa! Perpinyà ecològica i solidària. Aquesta agrupació d’esquerres, ciutadana, ecologista i feminista és un projecte elaborat conjuntament a través d’assemblees obertes i de base.

Davant l’amenaça de l’extrema dreta arreu del territori i unes xifres de pobresa i precarietat elevades, l’esquerra s’ha unit entorn de projectes de transformació que garanteixen la veu als ciutadans i ciutadanes.

 
És més important que mai, que Catalunya Nord es mobilitzi en defensa del seu territori. Recuperar, entre altres, el teixit social dinamitzar vilatges i cada un dels barris  de la vila de Perpinyà. Pensar en una mobilitat sostenibletot facilitant el dia a dia. Tornar als valors locals i garantir l’accés a la cultura a tothom, sense deixar a ningú enrere. Desenvolupar i enfortir la llengua i cultura catalanes  a través la seua visibilitat, el seu ensenyament i el seu ús. Uns projectes democràtics i populars per guanyar i transformar Catalunya Nord.

L'Alternativa és la candidatura a través de la qual el Jovent Republicà participarem a les eleccions municipals de Perpinyà L'Alternativa és la candidatura a través de la qual el Jovent Republicà participarem a les eleccions municipals de Perpinyà