Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.09
2019
El Jovent Republicà ens sumem a la vaga pel clima!

Nombrosos indicadors assenyalen que el nostre planeta està arribant a un punt de no retorn. L’extinció massiva d’espècies, l’augment continuat de les temperatures - que està fent del mediterrani un clima cada cop més extrem, per posar un exemple proper - o la degradació continuada de la qualitat de l’aire només en són alguns símptomes. És per tot això que les Joventuts d’Esquerra Republicana hem decidit unir-nos a la vaga general pel clima convocada per aquest proper divendres 27 de setembre.

Estem en un món en transformació accelerada: la viabilitat del planeta, i la vida de totes les espècies estan en perill, fins i tot la nostra pròpia existència està en risc de desaparèixer si no hi posem remei.

Les conseqüències del canvi climàtic són especialment devastadores per les classes populars i som conscients que les grans empreses i multinacionals, amb l’ajuda de les polítiques neoliberals són les grans culpables de la degradació del medi ambient. És per això que rebutgem totes aquelles polítiques que es limiten a canviar els hàbits de la població sense voler limitar o modificar les grans estructures econòmiques.

Nosaltres, els joves que haurem de viure en aquest present i futur incert, hem de ser la punta de llança de la revolució ecologista i mobilitzar-nos per exigir un canvi en el nostre model socioeconòmic que ens porti cap a una major sobirania i sostenibilitat.

El Jovent Republicà animem als joves d’arreu dels Països Catalans que surtin al carrer i es mobilitzin per salvar el planeta. Aquesta jornada que s’acosta ha de ser una baula més d’aquesta creixent revolució ecologista que pressionarà governs i empreses d’arreu del món perquè s’apliquin i s’aprofundeixin totes les polítiques a favor del planeta, especialment els punts de l’acord de París.

Des de la fraternitat entre els pobles, lluitem contra el canvi climàtic i el capitalisme, el 27 de setembre, vaga mundial!

La viabilitat del planeta es troba en perill, tenim la responsabilitat de construir un món que permeti la vida La viabilitat del planeta es troba en perill, tenim la responsabilitat de construir un món que permeti la vida