Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.05
2018
EL JOVENT REPUBLICÀ EXIGIM LA DIMISSIÓ DE MARIANO RAJOY ARRAN DE LA SENTÈNCIA DEL CAS GÜRTEL

El Jovent Republicà considerem que la sentència judicial del ‘Cas Gürtel’ evidencia una vegada més que el PP ha funcionat i funciona com una màfia al servei de les elits de l’Estat, enriquint-se a costa de les classes populars. Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana refermem en nostre rebuig meridià amb la corrupció vingui d'on vingui, així com el nostre compromís amb els valors republicans d’honestedat, transparència i bon govern.

És per això que exigim la immediata i necessària dimissió del President del govern espanyol Mariano Rajoy com a principal responsable polític de la trama.

Així mateix, constatem de nou el trist paper de Ciutadans (C’s) com la falsa alternativa i crossa del PP, amb una actitud únicament electoralista i ultranacionalista, tenint en compte el seu suport incondicional a les polítiques econòmiques de Rajoy, tal com evidenca el seu suport als Pressupostos Generals de l’Estat, aprovats en gran mesura gràcies al suport del partit d’Albert Rivera, contrastat amb la virulència dialèctica anticatalana de les seves declaracions.

Les sistèmiques trames corruptes que esquitxen el PP i també altres formacions polítiques, com el PSOE, són fruit de l’herència del pacte del 78, un projecte polític caduc i gestat per protegir les elits del franquisme. Una vegada més, el Partit Popular evidencia la inexistència de cap esperança de futur dintre de l’Estat Espanyol i aboca tota oportunitat de progrés i transformació a la construcció de la República com a única alternativa real per a construir una societat justa i lliure de corrupció.

EL JOVENT REPUBLICÀ EXIGIM LA DIMISSIÓ DE MARIANO RAJOY ARRAN DE LA SENTÈNCIA DEL CAS GÜRTEL  EL JOVENT REPUBLICÀ EXIGIM LA DIMISSIÓ DE MARIANO RAJOY ARRAN DE LA SENTÈNCIA DEL CAS GÜRTEL