Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.09
2022
El Jovent Republicà omplim places i carrers per l'11-S

Aquesta nova Diada Nacional de Catalunya el jovent independentista del país hem tornat a demostrar que som una peça clau per la mobilització del moviment, un front de lluita fonamental per plantar cara a l'Estat espanyol amb força.

A primera hora les Joventuts d'Esquerra Republicana hem participat en la tradicional ofrena floral a Rafel Casanova amb els companys d'Esquerra Republicana i una desena de delegacions internacionals que aquest cap de setmana hem convidat al nostre país perquè coneguessin la causa catalana. Posteriorment, també hem estat a la comitiva del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Al llarg del matí també hem participat en l'ofrena a Salvador Allende, president de la República de Xile assassinat pel feixisme l'11 de setembre de 1973, ara fa 49 anys. Al cap d'unes hores la portaveu nacional, Kènia Domènech, i el secretari d'organització, Josep Maria Tirapu, han assistit a l'acte polític d'Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys.

Al migdia hem col·laborat en el dinar popular d'Esquerra Republicana de Barcelona i des d'allà ens hem dirigit en columna cap a la manifestació de la tarda.

Un cop més una gernació democràtica, combativa, determinada i, alhora, conscient de les dificultats hem omplert de nou Barcelona i les places i carrers de tot el principat per reivindicar el desig d'independència i la lluita per una societat més justa i lliure.

El Jovent Republicà avancem cap a la victòria! El Jovent Republicà avancem cap a la victòria!