Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.05
2019
El Jovent Republicà presentem més de 400 candidats a les eleccions municipals

Després d’haver tenyit de groc el mapa de Catalunya el passat 28 d’abril, avui el Jovent Republicà afrontem un nou repte. Aquest 26M presentem més de 400 candidats a 200 municipis, i tenim opcions de guanyar representació directa a desenes de pobles i ciutats, comptant-hi grans ciutats i la capital. Amb lluita, compromís i esforç ho farem possible.

Però avui no només comença la campanya electoral per les eleccions municipals, avui també comença el compte enrere per votar les autonòmiques i insulars a les Illes també i elegir els representants dels Països Catalans al Parlament Europeu.
 
A les eleccions europees hi anem amb la voluntat de guanyar una veu forta i clara a favor d’una altra Europa construïda des dels pobles i no des dels estats i el gran capital. Volem una Europa ecologista, feminista, social i solidària, garant de tots els drets i llibertats per a les persones i per als pobles. A Europa hi anem també a combatre l’ascens del feixisme i l’autoritarisme, i per això ens cal una acumulació de forces des de l’esquerra independentista. Justament per això ens presentem sumant esforços a l’Estat espanyol amb el BNG, EH Bildu en candidatura Ara Repúbliques i a l’Estat francès a través de la candidatura Regions i Pobles Solidaris, RPS.
 
A les eleccions municipals hi anem a fer possible nous governs republicans i transformadors. Les municipals són unes eleccions essencials pel nostre projecte polític, per les Joventuts d’Esquerra Republicana. Als pobles i barris podem fer polítiques transformadores a favor del jovent i les classes populars que tinguin un efecte directe sobre la ciutadania a la vegada que també pot marcar un canvi de la correlació de forces entre l’Estat i els partidaris de la República.
 
A les eleccions insulars i autonòmiques a les Illes hi participem integrats a MÉS per Menorca i en coalició amb MÉS per Mallorca, i toca barrar el pas a la dreta i seguir enfortint l’espai sobiranista, d’esquerres i ecologista, del qual en som l’única organització juvenil vertebrada.

Aquest 26M el jovent hem d'anar a votar per ser protagonistes. Aquest 26M el jovent hem d'anar a votar per ser protagonistes.