Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.04
2019
El Jovent Republicà volem fer caure el rei Felip VI

Avui les Joventuts d’Esquerra Republicana hem estat davant la capitania general a Barcelona per iniciar la campanya per les eleccions espanyoles. La candidata del Jovent Republicà, Marta Rosique, ha estat contundent: “Esquerra Republicana hem tombat governs aquesta legislatura, i ara no tenim por de tombar el rei, d’aixafar el Règim del 78 i de fer la República catalana”.

Rosique ha fet una crida a anar a votar massivament el 28A perquè l’independentisme guanyi per primera vegada unes eleccions generals i per impedir que Inés Arrimadas sigui la delegada del govern espanyol a Catalunya. “Demostrem que els Països catalans no tenim rei”, ha afirmat.
 
La candidata republicana ha recordat que un 80% de la ciutadania de Catalunya està en contra de la corona. “Mai s’ha votat per decidir entre monarquia o República perquè els fa por”, ha sentenciat. I és que, per la candidata republicana, la corona ha demostrat que és i vol continuar sent la continuïtat del franquisme, com va evidenciar Felip VI amb el discurs del 3 d’octubre, en què va legitimar la repressió contra el poble de Catalunya.
 
Per acabar l’acte, Rosique, acompanyada del candidat de Sobiranistes, Joan Josep Nuet, de la candidata al Senat, Mirella Cortès, i del portaveu del Jovent Republicà, Pau Morales, s’ha acostat a la fotografia del rei i ha “arrencat” la monarquia, perquè en aquests comicis el jovent hem d’aixafar el règim.

La candidata del Jovent Republicà, Marta Rosique, ha arrencat la fotografia del Rei, el cap de l'exèrcit que oprimeix els Països Catalans La candidata del Jovent Republicà, Marta Rosique, ha arrencat la fotografia del Rei, el cap de l'exèrcit que oprimeix els Països Catalans