Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.08
2017
El terror no ens vencerà. Les Joventuts d'Esquerra Republicana mostrem el nostre rebuig a l'atemptat d'aquesta tarda a Barcelona

Les Joventuts d'Esquerra Republicana volem donar el nostre escalf i condol a totes les víctimes i les persones properes a les víctimes que han patit l'atemptat d'aquesta tarda de dijous a la ciutat de Barcelona, i ens sentim propers en el seu dolor.
 

Volem fer una crida a seguir en tot moment les indicacions i les informacions oficials, i a respectar escrupulosament la intimitat de les víctimes i els seus familiars, així com la feina dels cossos d'emergència. Expressem el nostre rebuig als mitjans que aprofiten el dolor per fer sensacionalisme i clamem per una ètica periodística que posi sempre per davant la transmissió a la ciutadania d'informació veraç i contrastada.
 
Barcelona, ciutat compromesa amb els valors de progrés de la humanitat, resistent al feixisme i a l'obscurantisme, ha estat atacada pel fanatisme. No venceran, no aconseguiran dividir-nos per cap raó. Malgrat l'intent d'inocular la por, tossudament dempeus amb la força que ens donen les ganes de viure amb plena llibertat.
 
Les Joventuts d'Esquerra Republicana volem expressar novament el nostre convenciment que la llibertat, la igualtat i la fraternitat són els valors des dels quals construirem una societat millor, combatent la por i l'odi. El compromís amb la pau és un tret fonamental de la nostra societat, que pren un valor renovat en aquests moments.
 
Ens posem a disposició de les institucions catalanes i dels cossos d'emergència per qualsevol cosa que pugui ser necessària. Animem al jovent i al conjunt de ciutadania a acudir a totes les mobilitzacions que es convoquin de condol, de rebuig al terror i de compromís amb totes les llibertats, amb la pau i amb la justícia.

Països Catalans, 17 d'agost de 2017

Logotip de les Joventuts d'Esquerra Republicana Logotip de les Joventuts d'Esquerra Republicana