Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.07
2007
Èxit de la presentació de les JERC-Capdepera

Davant més de trenta persones es presentaren les JERC-Capdepera. Hi intervengueren Pep Vives, portaveu de la secció local; Bernat Quetglas, secretari d'Organització; Andreu Oliver, portaveu de les JERC-Illes, i Joan Lladó, president d'Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses. Els joves gabellins que assistiren a la presentació escoltaren les accions que realitzaran les JERC, entre les quals hi ha una neteja de pinars del municipi abandonades per l'administració o la defensa juntament amb altres organitzacions progressistes de la Reserva Marina de Cala Rajada.

El passat divendres, davant més de trenta persones, es presentaren públicament les JERC-Capdepera. Intervengueren en la presentació Pep Vives, portaveu de la secció local; Bernat Quetglas, secretari d'Organització, Andreu Oliver, portaveu de les JERC-Illes, i Joan Lladó, president d'Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses. Els joves gabellins que assistiren a la presentació escoltaren el relat de les accions que realitzaran les JERC, entre les quals es comptà una neteja de pinars del municipi abandonats per l'administració o la defensa, juntament amb altres organitzacions progressistes, de la Reserva Marina de Cala Rajada. Així mateix, Joan Lladó recalcà la importància de l'entrada a les institucions per part d'Esquerra, tant pel que fa als vuit regidors obtinguts com a una diputada, Esperança Marí, i un conseller, Joan Lladó.   

D'aquesta manera, les JERC-Illes continuen creixent i estenent-se per tot el territori, i cada cop són més els joves i les joves que decideixen formar part de la principal organització juvenil de l'esquerra independentista dels Països Catalans.

capdepera_001-1093-334.jpg capdepera_001-1093-334.jpg