Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.05
2007
Èxit de la xerrada amb els candidats joves a Sarrià - Sant Gervasi!

El passat dimarts, dia 8 de maig, va tenir lloc a l’espai jove de la casa Sagnier de Sant Gervasi (c/Brusi, 53) una xerrada de candidats joves promoguda per l’acabada de crear Taula de Joves de Sarrià – Sant Gervasi. L’acte, que fou el primer organitzat per l’entitat, va aplegar més d’una vintena de joves i va ser la primera prova que la Taula està creixent amb força al districte. L’acte es va allargar fins a pràcticament les deu de la nit i va servir per poder explicar les diverses propostes joves a tots els assistents.

El passat dimarts, dia 8 de maig, va tenir lloc a l’espai jove de la casa Sagnier de Sant Gervasi (c/Brusi, 53) una xerrada de candidats joves promoguda per l’acabada de crear Taula de Joves de Sarrià – Sant Gervasi. L’acte, que fou el primer organitzat per l’entitat, va aplegar més d’una vintena de joves i va ser la primera prova que la Taula està creixent amb força al districte.

L’acte es va allargar fins a pràcticament les deu de la nit i va servir per poder explicar les diverses propostes joves a tots els assistents. Temes com l’habitatge, les sales d’estudi nocturnes, el transport públic i els espais per a joves varen ser els més preguntats per part del públic i els que els ponents van explicar amb més profunditat.

Sandra Vélez, ponent de les JERC a la xerrada i candidata de l’organització de la llista d’Esquerra a Barcelona, va valorar “l’acte com un èxit” i va animar la Taula a “seguir organitzant coses al districte per tal de fomentar l’associacionisme, la participació i la comunicació entre entitats i joves del mateix districte”.

xerradataulajoves-914-241.jpg xerradataulajoves-914-241.jpg