Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.06
2007
Foment de la participació i la interactivitat a la web de l'Acampada Jove 07

L'Acampada Jove 07 compta també amb una pàgina web específica del festival on es pot trobar tota la informació necessària sobre l’esdeveniment, que tindrà lloc a Sant Celoni del 12 al 14 de juliol. La web, www.acampadajove.cat , aposta per un model participatiu, on els usuaris poden enviar fotos i vídeos en Flash, seguint l’esquema del famós portal d’imatges YouTube, i al mateix temps hi ha l’opció de deixar entrades al llibre de visites i subscriure’s a la llista de correu per rebre directament totes les novetats del festival. Amb aquestes incorporacions, des de les JERC, organitzadores de l’Acampada, es busca fomentar la participació i posar a la disposició de tots els usuaris de la xarxa una pàgina que serveixi d’intercanvi d’informació, opinions i imatges sobre el festival musical juvenil més important.

L’Acampada Jove 07 compta també amb una pàgina web específica del festival on es pot trobar tota la informació necessària sobre l’esdeveniment, que tindrà lloc a Sant Celoni del 12 al 14 de juliol. La web, www.acampadajove.cat, aposta per un model participatiu, on els usuaris poden enviar fotos i vídeos en Flash, seguint l’esquema del famós portal d’imatges YouTube, i al mateix temps hi ha l’opció de deixar entrades al llibre de visites i subscriure’s a la llista de correu per rebre directament totes les novetats del festival. Amb aquestes incorporacions, des de les JERC, organitzadores de l’Acampada, es busca fomentar la participació i posar a la disposició de tots els usuaris de la xarxa una pàgina que serveixi d’intercanvi d’informació, opinions i imatges sobre el festival musical juvenil més important.

D’altra banda, la pàgina web segueix l’estètica del cartell de l’Acampada d’enguany i, a nivell de disseny gràfic, es troba situada a l’altura dels festivals d’estiu més prestigiosos dels Països Catalans. Pel que fa a continguts, a banda de l’actualitat, de les referències als serveis de l’Acampada i de les explicacions dels grups que formen el cartell de la dotzena edició, destaca la secció específica de recursos per a la premsa.

A efectes tècnics, la pàgina utilitza algunes de les tecnologies de més relleu a l'Internet actual, com ara la sindicació RSS o els citats vídeos Flash. Després de dues setmanes de posar-se en funcionament, les primeres valoracions són molt bones i el nivell de visites supera el previst pels creadors de la pàgina.

web_nota-290.jpg web_nota-290.jpg