Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.07
2015
Gerard Gómez del Moral: 'som l’agulla del fil roig del combat, cosim les esperances i anhels del país'

Aquesta tarda, s'ha celebrat a l’església dessacralitzada de Sant Francesc de Montblanc l'acte polític central de la vintena edició de l'Acampada Jove que ha comptat amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, el diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà i l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu. L'acte ha girat entorn de la possibilitat d’aconseguir la independència de Catalunya el proper 27 de  setembre amb un record especial a totes les persones que han lluitat durant anys per arribar fins aquest moment. 

El portaveu de les JERC ha volgut deixar clar que els joves tenim un paper clau aquest 27 de setembre, en aquest sentit ha afirmat que el jovent “som l’agulla del fil roig del combat, cosim les esperances i anhels del país” però hem de tenir present que “tenim el privilegi de ser la generació que pot veure culminat el somni. Ho tenim a tocar”. Per la seva banda, el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha remarcat que “posem tot el nostre compromís dedicat al país, a la gent, per aconseguir una societat més justa”, mentre ha afegit que “som i serem fidels als ideals que sempre hem servit: llibertat, justícia i fraternitat”. El diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha exclamat que el 27 de setembre “toca guanyar per socialitzar la riquesa” i ha afegit que “hem de garantir la victòria, volem una societat lliure i justa”.

Abans de l'acte, l'organització ha celebrat un dinar popular en motiu dels 10 anys de l’Acampada Jove i posteriorment s’ha retut un homenatge a la trajectòria i el compromís dels valencians Al Tall, el primer grup que va pujar a l’escenari de l’Acampada Jove, i que ha ofert un petit concert amb els temes més mítics de la banda.

Fotografia de l'acte Fotografia de l'acte