Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.05
2014
Hem d’augmentar el fons de garantia juvenil perquè cap jove es quedi sense feina més de 4 mesos

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem celebrat un acte aquest matí a la Universitat Pompeu Fabra amb el cap de llista d’Esquerra Republicana, Josep Maria Terricabras i el candidat de les JERC, Andreu Criquet. 

Els joves independentistes hem organitzat aquesta xerrada a l’Edifici Roger de Llúria de la UPF per apropar els candidats a tots els joves que s’han acostat a l’aula on Terricabras i Criquet explicaven quina Europa volen i defensen i on han pogut plantejar-los els seus dubtes, neguits i esperances de cara a la Unió Europea.

Durant l’acte, Josep Maria Terricabras ha volgut denunciar el 50% d’atur juvenil i el descens “del 50% de l’ocupació pública juvenil des del 2007”, en aquest sentit ha afirmat que cal “una administració moderna, oberta i eficient”. Alhora, Terricabras ha afirmat que Esquerra vol “augmentar el fons de Garantia juvenil europea, perquè cap jove es quedi més de 4 mesos sense feina, formació o pràctiques remunerades”. Per la seva banda, el candidat de les JERC, Andreu Criquet, ha volgut posar èmfasi en la “necessitat de fer polítiques juvenils a Europa i treure els joves de la greu situació que viuen arreu del continent, combatent els minijobs i la precarietat”.

Després de l’acte, els estudiants de la Universitat de Pompeu Fabra han pogut preguntar els seus dubtes i exposar les seves suggerències als candidats de cara a les eleccions europees que se celebraran el proper 25 de maig.

Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a la UPF Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a la UPF