Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.05
2007
Iniciat el primer cicle de xerrades per la independència de les JERC-Igualada

Les JERC-Igualada van encetar, dissabte, el cicle de xerrades per la independència, amb la conferència a càrrec de Carles Sastre, exmilitant de Terra Lliure, qui va explicar les seves experiències i va realitzar una reflexió de com veu la situació actual del nostre país. Per finalitzar l’acte es va obrir un torn de preguntes que va ser força concorregut. Aquest proper dissabte, 19 de maig, serà el torn d’Èric Bertran, qui explicarà la seva experiència amb Espanya i presentarà el seu llibre. Èric Bertran és un noi de 17 anys que va ser acusat de càrrecs de terrorisme per l’Audiència Nacional Espanyola, simplement pel fet de demanar a empreses com DIA que etiquetessin els seus productes i comerços en català; més endavant a causa de tot això va escriure el llibre L'Exèrcit del Fènix, on narra tota la seva experiència.

Les JERC-Igualada van encetar, dissabte, el cicle de xerrades per la independència, amb la conferència a càrrec de Carles Sastre, exmilitant de Terra Lliure, qui va explicar les seves experiències i va realitzar una reflexió de com veu la situació actual del nostre país. Per finalitzar l’acte es va obrir un torn de preguntes que va ser força concorregut.

Aquest proper dissabte, 19 de maig, serà el torn d’Èric Bertran, qui explicarà la seva experiència amb Espanya i presentarà el seu llibre. Èric Bertran és un noi de 17 anys que va ser acusat de càrrecs de terrorisme per l’Audiència Nacional Espanyola, simplement pel fet de demanar a empreses com DIA que etiquetessin els seus productes i comerços en català; més endavant a causa de tot això va escriure el llibre L'Exèrcit del Fènix, on narra tota la seva experiència.

La xerrada tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Espai Cívic Centre, als antics Maristes.

jercigualada_xerrada-266.jpg jercigualada_xerrada-266.jpg