Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.10
2015
La democràcia no s’imputa! El 9N som tots!

Les Joventuts d’Esquerra Republicana volem denunciar per enèsima vegada la judicialització de la voluntat democràtica del poble de Catalunya de decidir el seu futur. L’Estat espanyol torna a utilitzar els tribunals per lluitar contra la voluntat dels catalans i catalanes en un altre intent de frenar l’independentisme.

Aquesta vegada, l’Estat ha imputat al president de la Generalitat, Artur Mas, l’exconsellera de governació, Joana Ortega i la consellera d’educació, Irene Rigau per la seva participació en l’organització del procés participatiu del 9N, acusant-los dels delictes de prevaricació, desobediència, malversació i usurpació. El que l’Estat no sembla entendre és que el 9N va ser la demostració de la voluntat del poble de Catalunya de decidir el seu futur polític en un referèndum vinculant que el mateix Estat espanyol va prohibir. Una manifestació celebrada per quasi dos milions de persones que van anar a votar i on milers de persones van presentar-se voluntàries per organitzar la jornada.

Contra les imputacions a la democràcia i autoinculpant-nos de ser partícips del 9N, animem a tot el jovent a participar de les mobilitzacions que tindran lloc els dies 13 i 15 d’octubre. El 9N som tots!

Mobilitzacions:

13 d’octure:
9.15h davant del TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)
15.15h davant del TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)
19.30h davant dels ajuntaments dels pobles i ciutats de Catalunya

15 d’octubre:
9.15h davant del TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)

Cartell del 9N Cartell del 9N