Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.05
2007
La fusió, la gran aposta de l'Acampada Jove 2007

La dotzena edició de l'Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, aposta per un cartell eclèctic, igual que els gustos dels joves i les joves catalans, i en aquest sentit pren rellevància la música de fusió. En un moment en què la varietat d’estils i el mestissatge passen per una bona etapa i guanyen seguidors a cada instant, des de les JERC s’ha cregut convenient impregnar també l’Acampada amb ritmes de rumba i flamenc, de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú. El divendres 13 de juliol serà el torn del grup liderat per l'excantant de Dusminguet, Joan Garriga, el qual amb el seu acordió i la veu peculiar experimenta amb la rumba catalana, fins al punt de situar La Troba Kung-Fú en un dels grups de referència del panorama musical català.

La dotzena edició de l’Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, aposta per un cartell eclèctic, igual que els gustos dels joves i les joves catalans, i en aquest sentit pren rellevància la música de fusió. En un moment en què la varietat d’estils i el mestissatge passen per una bona etapa i guanyen seguidors a cada instant, des de les JERC s’ha cregut convenient impregnar també l’Acampada amb ritmes de rumba i flamenc, de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú.


El divendres 13 de juliol serà el torn del grup liderat per l’excantant de Dusminguet, Joan Garriga, el qual amb el seu acordió i la veu peculiar experimenta amb la rumba catalana, fins al punt de situar La Troba Kung-Fú en un dels grups de referència del panorama musical català. Així mateix, la cançó denúncia també es present enmig dels ritmes de la cúmbia, el sarao i el boggie-woogie de la banda, i dins del seu disc debut, Clavell Morenet, els espectadors poden trobar temes amb forta crítica com “Oriente Miedo” o “ Cumbia Infierno”.


Per la seva banda, dissabte actuarà al festival juvenil més important dels Països Catalans Ojos de Brujo, grup flamenc per excel·lència de l’escena barcelonina. Des del seu primer disc i fins a l’actual, anomenat Techarí, l’objectiu d'Ojos de Brujo és trobar un so fresc i característic a partir dels elements flamencs i amb la fusió d’altres músiques.


Les dues formacions seran presents a l’Acampada Jove 07, una trobada ja consolidada que ara busca arribar a tots els joves i les joves del país, independentment dels seus gustos musicals, a través d’una oferta variada i oberta. Al mateix temps, cal recordar el vessant cultural del festival, on es fa també promoció de la cultura popular i tradicional catalana, i el sentit polític de la convocatòria, que passa per fer realitat els desitjos d’emancipació del jovent dels Països Catalans.

 

acampjov060433-289.jpg acampjov060433-289.jpg