Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.05
2006
L?Acampada Jove 2006 aposta pels grups en català

L’Acampada Jove 2006 aposta pels grups en català. La direcció del festival considera que s’ha de tornar a incentivar la música en català, ja que des de molts altres mitjans no se li dóna la importància necessària L’onzena edició de l’Acampada Jove 2006 aposta pels grups en català per tal de fer d’“altaveu” d’aquests grups i potenciar-ne la gran qualitat musical, ja que des de molts mitjans de comunicació no se’ls dóna la importància necessària, perquè tenen molta gent que els dóna suport i els segueixen vagin on vagin.

Des de l’Acampada Jove 2006 es considera que grups com Lax’n’Busto, Companyia Elèctrica Dharma i Dr. Calypso i Gossos són grups capdavanters dins el panorama musical català i ja fa molts anys que recorren els Països Catalans mostrant la seva gran experiència musical a milers i milers de joves d’arreu del país. Per tant, consideren que assistir a l’Acampada Jove 2006 és una oportunitat per veure un conjunt de grans artistes que faran passar una molt bona estona als assistents. També cal remarcar la presència de grups com Mesclat, Gertrudis, Aramateix, Oprimits i La Gossa Sorda, que faran embogir i passar-ho bé als milers de joves que aniran al festival.
 

Pere Aragonès, director de l’Acampada Jove 2006 i portaveu nacional de les JERC, destaca que  “aquest any apostem fortament per molts grups en català, perquè considerem que pateixen molts cops una exclusió dins l’àmbit musical pel fet d’expressar-se en català”. També va afegir que “estem segurs que al públic que any rere any assisteix a l’Acampada Jove li agradarà molt la idea que participin grups que sempre han estat presents en les nostres reivindicacions conjuntes”.

 

 

 

 

cartell_aj06-11.gif cartell_aj06-11.gif