Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.06
2007
L'Acampada Jove estrena el seu espai a Last.fm

Last.fm és una comunitat musical virtual amb gran èxit a Internet. Aquesta comunitat permet, mitjançant la descàrrega d’una petita aplicació, reconèixer la música que es reprodueix a un ordinador i elaborar un perfil amb les preferències musicals de cada usuari. Aquesta comunitat posa en contacte els usuaris amb preferències musicals semblants i teixeix una xarxa d’usuaris a nivell mundial, en el que segons Last.fm és "the social music revolution" (la revolució social de la música). Una de les novetats que permet aquesta comunitat virtual és la d’anunciar als usuaris aquells events, concerts o festivals propers a les pròpies preferències musicals.

Last.fm és una comunitat musical virtual amb gran èxit a Internet. Aquesta comunitat permet, mitjançant la descàrrega d’una petita aplicació, reconèixer la música que es reprodueix a un ordinador i elaborar un perfil amb les preferències musicals de cada usuari. Aquesta comunitat posa en contacte els usuaris amb preferències musicals semblants i teixeix una xarxa d’usuaris a nivell mundial, en el que segons Last.fm és “the social music revolution” (la revolució social de la música).

Una de les novetats que permet aquesta comunitat virtual és la d’anunciar als usuaris aquells esdeveniments, concerts o festivals propers a les pròpies preferències musicals. En aquest sentit, l’Acampada Jove ja disposa del seu espai a Last.fm. En aquest espai, els usuaris poden consultar informació sobre el festival, visitar els espais de Last.fm dels grups que actuaran a l’Acampada i descarregar-se cançons, escriure la seva opinió sobre el festival o anunciar a la resta de la comunitat si hi aniran o no. Un cop hagi acabat el festival, els usuaris podran penjar les seves fotografies a través de Flickr (http://www.flickr.com). A més, els usuaris de tot el món que hagin escoltat al seu propi ordinador grups com Obrint Pas, Els Pets, Ojos de Brujo, Celtas Cortos o Betagarri ja han rebut un avís que els informa de la celebració de l’Acampada Jove i han pogut visitar l’espai del festival a Last.fm.

L’Acampada Jove aposta així per les noves tecnologies i les noves xarxes socials virtuals per fer arribar arreu del món el projecte politicomusical més gran dels Països Catalans.

aj_lastfm-302.jpg aj_lastfm-302.jpg