Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.03
2007
L'acte amb l'historiador Oriol Junqueras va ser un èxit

El passat divendres 9 de març, les JERC Viladecans vàrem reunir una quarantena de persones a l'acte que vam dur a terme amb l'historiador Oriol Junqueras. El títol de l'acte era "PASSO DE LA POLÍTICA? La importància històrica de la participació política", que tenia com a finalitat deixar palesa la importància que ha tingut la participació de la ciutadania en els canvis polítics del nostre país. D'aquesta manera les JERC Viladecans volíem fer que els assistents es plantegessin si passar de la política els surt a compte.

El passat divendres 9 de març, les JERC Viladecans vàrem reunir una quarantena de persones a l'acte que vam dur a terme amb l'historiador Oriol Junqueras. El títol de l'acte era “PASSO DE LA POLÍTICA? La importància històrica de la participació política”, que tenia com a finalitat deixar palesa la importància que ha tingut la participació de la ciutadania en els canvis polítics del nostre país. D'aquesta manera les JERC Viladecans volíem fer que els assistents es plantegessin si passar de la política els surt a compte.

La xerrada va transcórrer d'una manera molt distesa amb la participació del públic assistent i amb una amena explicació de l'alcaldable d'Esquerra a Sant Vicenç dels Horts, on no hi van faltar gràfics exemples que explicitaven d'una manera molt cruenta la necessitat que la gent participi a la vida política si realment vol canviar les coses.

Aquesta xerrada amb l'historiador, que per a les JERC Viladecans ha estat un èxit a tot els nivells, s'emmarca en la campanya anual de la secció local sobre la participació política, on estem fent el programa electoral mitjançant un procés participatiu amb la gent jove del poble i hem participat en un programa de debat a la televisió local sobre el mateix tema a partir d'una proposta de les JERC.