Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.11
2019
Laia Girós nova directora general de joventut

Aquesta setmana el govern català ha nomenat a Laia Girós com a nova directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, assumint d’aquesta manera l’impuls de les polítiques de joventut.

Entre les tasques principals a desenvolupar hi haurà la creació d’un nou pla nacional de joventut o les polítiques d’emancipació del jovent, en especial pel que fa la protecció de drets, a l’educació, l’habitatge i les polítiques d’ocupació.
 
Laia Girós, nascuda el 1990, és graduada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB) i ha estudiat un cicle formatiu d’Integració Social. En l’àmbit professional, ha treballat com a coordinadora en el servei d’atenció domiciliària de l’Ajuntament de Badalona i de l’Ajuntament de Sabadell gestionant l’equip professional i incidències del servei. Actualment és treballadora social a la Residència Assistida Cerdanyola de titularitat pública.

En l’àmbit de joventut, ha col·laborat activament en el Consell de Joves de Sabadell, federació que agrupava una vintena d’entitats juvenils. El 2012 va entrar a format part del Secretariat del Consell de Joves i el 2014 en va ser escollida secretària d’organització. Ha participat en la Xarxa de Consells Locals de Joventut, en les trobades del Triangle Jove i a espais de treball del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC).
 
Així mateix, també fou militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana del 2006 al 2019, ocupant diverses responsabilitat dins de l’organització. 
 
Des del Jovent Republicà volem felicitar a la nova directora general de joventut i encoratjar-la a tirar endavant tots els reptes que tenim el jovent català.

Laia Girós és treballadora social i a partir d'ara dirigirà les polítiques de joventut de Catalunya Laia Girós és treballadora social i a partir d'ara dirigirà les polítiques de joventut de Catalunya