Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.05
2008
L’Assemblea de Càrrecs Electes debat les prioritats polítiques a les institucions

L’Assemblea de Càrrecs Electes de les JERC va reunir, el dissabte 10 de maig, a regidores i regidors, el Diputat al Parlament de Catalunya, el Secretari de Joventut de la Generalitat, secretaris de política municipal representants de la majoria de territoris dels Països Catalans, professionals de l’àmbit de polítiques de joventut entre d’altres membres de les JERC. L’objectiu de la reunió era exposar la feina feta per les JERC a les diverses institucions, intercanviar experiències i plantejar les prioritats a desenvolupar a partir d’ara. Alguns dels àmbits que es van debatre van ser habitatge, cultura i foment de la participació, entre d’altres.

L’Assemblea de Càrrecs Electes de les JERC va reunir, el dissabte 10 de maig, a regidores i regidors, el Diputat al Parlament de Catalunya, el Secretari de Joventut de la Generalitat, secretaris de política municipal representants de la majoria de territoris dels Països Catalans, professionals de l’àmbit de polítiques de joventut entre d’altres membres de les JERC.
L’objectiu de la reunió era exposar la feina feta per les JERC a les diverses institucions, intercanviar experiències i plantejar les prioritats a desenvolupar a partir d’ara. Alguns dels àmbits que es van debatre van ser habitatge, cultura i foment de la participació, entre d’altres.

ace10maig-533.jpg ace10maig-533.jpg