Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.07
2007
Les diputades de les JERC pregunten per la «postura» dels prínceps

Les diputades de les JERC Georgina Oliva i Laia Cañigueral van registrar ahir a la tarda al Congrés una bateria de preguntes per escrit sobre el segrest d' El Jueves . Entre aquestes n’hi ha una que es pot llegir amb una doble intenció. Diu: «Creu el govern espanyol que la postura adoptada pels membres de la Casa Reial respecte a la portada d' El Jueves és adequada?». Els prínceps d'Astúries –uns dibuixos, més aviat– apareixien en una posició sexual explícita en la portada de la revista. La resta de preguntes amaguen menys ironia i es limiten a preguntar per l’opinió del govern espanyol sobre l’actuació de la fiscalia general de l’estat pel fet d’instar l'Audiencia Nacional a segrestar la publicació per un suposat delicte d’injúries a la corona.

Les diputades de les JERC Georgina Oliva i Laia Cañigueral van registrar ahir a la tarda al Congrés una bateria de preguntes per escrit sobre el segrest d' El Jueves . Entre aquestes n’hi ha una que es pot llegir amb una doble intenció. Diu: «Creu el govern espanyol que la postura adoptada pels membres de la Casa Reial respecte a la portada d' El Jueves és adequada?». Els prínceps d'Astúries –uns dibuixos, més aviat– apareixien en una posició sexual explícita en la portada de la revista.

La resta de preguntes amaguen menys ironia i es limiten a preguntar per l’opinió del govern espanyol sobre l’actuació de la fiscalia general de l’estat pel fet d’instar l'Audiencia Nacional a segrestar la publicació per un suposat delicte d’injúries a la corona. També pregunten al govern si té coneixement que la fiscalia actués a instàncies d’alguna institució, si l’executiu comparteix les declaracions de María Teresa Fernández de la Vega sobre el fet que la figura del segrest de publicacions està obsoleta i si l’acció ha respectat la llibertat d’expressió.

eljuevesgran-352.gif eljuevesgran-352.gif