Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.04
2014
Les JERC alertem dels perills que viu Europa en la presentació de la precampanya a València

Les Joventuts d’Esquerra Republicana, JERC, hem alertat dels perills que existeixen actualment a Europa i la necessitat de combatre’ls en la presentació de la precampanya de les eleccions europees que se celebraran el proper 25 de maig.

Els joves independentistes hem realitzat aquest acte a les portes del Palau de les Arts de València, espai que consideren exemplificador d’un dels perills que vivim actualment a Europa, símbol dels despropòsits, sobrecostos, enriquiments empresarials i la opulència irracional que hem patit i seguim patint.

Les JERC iniciem aquesta precampanya amb l’objectiu de conscienciar al jovent dels Països Catalans dels perills que assetgen tota Europa, com són l’augment del feixisme, l’atur juvenil i la precarietat laboral, els atacs al medi ambient, el tractament de la immigració i els atacs a la democràcia que estem vivint en pròpia pell pel govern espanyol, entre d’altres.

Tal i com ha declarat el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, “aquests perills es poden combatre, però per això ens cal reiniciar Europa”, lema de la precampanya de les joventuts republicanes. Gómez del Moral ha insistit en “la necessitat de portar al Parlament Europeu una veu que defensi els nostres drets, com a joves, com a país i com a ciutadans europeus”.

D’aquesta manera, i des de València, les joventuts d’Esquerra Republicana donem el tret de sortida a la campanya que portarà el missatge dels joves republicans arreu dels Països Catalans. A la presentació, també hi han participat diferents membres de la Direcció Nacional així com en Gerard Blasco, candidat de les JERC a les Eleccions Europees i natural de Sueca (La Ribera).

Fotigrafa de la presentació del cartell de precampanya de les eleccions europees. Fotigrafa de la presentació del cartell de precampanya de les eleccions europees. Cartell de precampanya de les eleccions europees Cartell de precampanya de les eleccions europees