Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
1999
Les JERC Anoia fan paper de vàter de la llei Wert

Aquest divendres les JERC de l’Anoia han presentat en roda de premsa la nova campanya contra la LOMQE. La campanya comença amb la producció de 1000 rotllos de paper de vàter on hi apareix la fotografia del ministre així com algunes de les seves cites “cèlebres”: com per exemple “nuestro interés es españolizar a los niños catalanes”, entre d’altres.
 
El portaveu de les JERC, Gerard Gómez, ha volgut insistir en el caràcter  “anticatalà i contra el jovent de les actuacions que el Ministre Wert ha fet durant aquests 2 anys com l'intent de rebaixar les beques Erasmus”. En aquest sentit, Gómez ha sentenciat que el “millor lloc on poden ser les propostes de Wert és en paper de vàter”, una forma simpàtica i irònica per demostrar el nostre rebuig.
 
Segons el seu portaveu, David Prat, aquesta és “l’única utilitat que li han trobat a la nova llei d’educació impulsada pel ministre José Ignacio Wert”. Prat afegeix que l'atac “frontal al sistema d’immersió lingüística del país és un autèntica aberració. La llei Wert és un còctel de despropòsits. És un retrocés cap al franquisme més ranci”.
 
El paper de vàter es distribuirà per arreu dels Països catalans i té un cost d’1’5€ i es pot comprar a seu de les JERC Igualada o a la Seu Nacional de Barcelona. És un paper biodegradable, de tres capes i homologat per fer-ne l’ús habitual.

foto.jpg foto.jpg