Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
1999
Les JERC aprovem els eixos del programa electoral per al 25N que defineixen les bases de la construcció d’un nou país


Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) hem escollit aquest dissabte al Consell Nacional els seus candidats per a les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el proper 25 de novembre. D’aquesta manera, Marta Vilalta, de Torregrossa (Pla d’Urgell) llicenciada en Periodisme i actual secretària de comunicació de les JERC serà la cap de llista dels joves republicans i anirà acompanyada d’Isaac Peraire, Laia Carbó, Max Zañartu, Lola Martínez, Marc Darriba, Montserrat Ventura, Gemma Domínguez i Pol Pagès a la circumscripció de Barcelona.

A la demarcació de Girona el cap de llista serà el Portaveu de les JERC a Comarques Gironines, Pau Presas, de Cassà de la selva, i anirà acompanyat de la gironina Ariadna Jou i l’olotina Susana Pagès.

Per la seva banda, el candidat per Lleida serà Rubèn Serrano, regidor a l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell i el candidat per Tarragona serà Jordi Albalat, portaveu de les JERC al Camp de Tarragona i regidor de Montblanc.

Els eixos programàtics estableixen les bases de la construcció d'un nou país

També s’ha donat llum verda als eixos que marcaran la campanya electoral del jovent independentista i que són establir les bases per la construcció d’un nou estat a partir de dues premisses indissociables: la justícia social i la llibertat.En aquest sentit, el programa definirà "el país que volem": un país lliure, un país just, un país democràtic i participatiu, i un país equilibrat i sostenible.


121006-cn-jerc-candidats-jpg 121006-cn-jerc-candidats-jpg