Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.11
2016
Les JERC celebrem el XXVI Congrés Nacional a Benicarló

Les Joventuts d'Esquerra Republicana celebrarem, aquest cap de setmana, el XXVI Congrés Nacional. El màxim òrgan de decisió de les joventuts independentistes tindrà lloc a Benicarló en un moment en què arreu dels Països Catalans la ciutadania i, en espacial el jovent, reclama més llibertats i dret a decidir.

En el marc del Congrés, les joventuts republicanes debatrem sobre el futur polític dels Països Catalans d'on sortirà una ponència política que traçarà el camí a seguir els propers dos anys. La militància de les JERC també tindrem l'oportunitat de parlar sobre l'organització i la seva estructura interna en el marc de la reforma dels estatuts. Finalment, també s'escollirà el nou equip que conformarà la Permanent Nacional els propers dos anys.

El XXVI Congrés Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana s'iniciarà demà al matí i clourà diumenge al migdia amb les intervencions del president d'ERPV i regidor de benicarló, Josep Barberà, el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i el nou portaveu nacional de les JERC.

XXVI Congrés Nacional XXVI Congrés Nacional