Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.03
2017
Les JERC col·laborem amb la 4a Carta Catalana de la Joventut

Vols promoure canvis en matèria d'habitatge, igualtat de gènere, educació i molt més? El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha obert un qüestionari digital per recollir reflexions i propostes del jovent català al voltant de 12 temes que ens afecten i preocupen com a joves: ocupació, educació, habitatge, salut, igualtat de gènere i LGTBI+, justícia global, sostenibilitat, territori i mobilitat, participació i associacionisme, diversitat i drets de la ciutadania, cultura i comunicació i TIC.

El qüestionari “Digues la teva” s'emmarca dins del procés participatiu per a la redacció de la 4a Carta Catalana de la Joventut, una eina d'incidència política i social per reivindicar respostes efectives a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves. Ja s'han fet 15 tallers arreu de Catalunya per conèixer necessitats i reptes de futur dels i les joves.

Ara es vol ampliar aquesta recollida d'aportacions a partir d'aquest qüestionari digital i senzill d'omplir. S'estructura seguint els 12 temes sobre els quals girarà la Carta i invita a assenyalar necessitats i propostes de futur concretes per a cadascun d'ells. No és necessari fer aportacions a tots els temes per poder participar.

Digues la teva! Digues la teva!