Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.09
2006
Les JERC-Constantí s’oposen al pla urbanístic

El passat 24 d’agost el PSC – PSOE, amb el suport del PP i l’abstenció de CiU , va aprovar inicialment el nou pla urbanístic municipal. Avui dia 15 de setembre, l’ajuntament de Constantí ha convocat a tots els vilatans a una presentació del pla, al pavelló poliesportiu a les 19 hores. Un pla molt diferent al exposat dins el programa de participació ciutadana, l’any 2004.   Les JERC s'oposen rotundament a aquest pla urbanístic. La raó fonamental és que el creixement previst en el POUM tant del nucli urbà com del polígon industrial convertirà Constantí en una massa de ciment i contaminació, confirmant un fet cada cop més clar: l’ajuntament socialista actua només al servei de les gran empreses, els promotors urbanístics i els especuladors. En cap cas pensen en un creixement sostenible, que no ens cremi tot el territori en els propers 5 anys. La gent de Constantí, les seves necessitats i els seus sentiments són ara mateix el menys important.

Fins ara la Secció Local ha realitzat diverses actuacions contra l’aprovació del pla urbanístic, dins la campanya "Lluitem x Constantí", entre les que destaquen una penjada de cartells contra l’actitud del PSC-PSOE i del PP en matèria d’urbanisme; i la col·locació d’una pancarta al centre del poble amb el lema de la campanya.

 

Les mobilitzacions continuaran avui coincidint amb la celebració de la xerrada organitzada per l'ajuntament. Es penjaran noves pancartes i es repartiran fulletons informatius als assistents. També la gent podrà consultar la plana web www.poumconstanti.net , on a partir de la badada de l’equip de govern municipal de Constantí de no registrar el nom de la pàgina, que ja havien divulgat en el tríptic que molts vilatants han rebut a casa, l'ha registrat JERC. Amb aquesta acció no es vol en cap cas impedir la informació als vilatants, ja que hi haurà penjats tots els documents del pla. Això sí , es vol denunciar aquesta badada simptomàtica del que és avui el nostre equip de govern.