Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.04
2008
Les JERC demanen responsabilitat a Esquerra

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han aprovat dissabte 26 d’abril al Consell Nacional que el jovent independentista ha celebrat a Alacant una resolució en la qual insten Esquerra a afrontar el 25è Congrés Nacional amb maduresa, responsabilitat i lleialtat. Les JERC qualifiquen el procés congressual que viu Esquerra com un esdeveniment indubtablement positiu perquè entenen que ha de servir per actualitzar l’estratègia política i discursiva i per adaptar el model de partit a la realitat actual. El jovent independentista també expressa que el partit ha d’encapçalar un projecte majoritari que arribi i connecti amb les generacions més joves, camí que s’ha de fer amb la proximitat i la col·laboració de les JERC.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han aprovat dissabte 26 d’abril al Consell Nacional que el jovent independentista ha celebrat a Alacant una resolució en la qual insten Esquerra a afrontar el 25è Congrés Nacional amb maduresa, responsabilitat i lleialtat.

Les JERC qualifiquen el procés congressual que viu Esquerra com un esdeveniment indubtablement positiu perquè entenen que ha de servir per actualitzar l’estratègia política i discursiva i per adaptar el model de partit a la realitat actual. El jovent independentista també expressa que el partit ha d’encapçalar un projecte majoritari que arribi i connecti amb les generacions més joves, camí que s’ha de fer amb la proximitat i la col·laboració de les JERC. En aquest mateix sentit, les joventuts d’Esquerra demanen que s’aposti per l’emancipació juvenil com un objectiu estratègic fonamental per reforça el projecte de l’independentisme i s’ofereixen a posar tota la seva capacitat política al seu servei.

En la mateixa resolució les JERC demanen a Esquerra que el 25è Congrés Nacional es dugui a terme amb la voluntat de generar consensos socials i adhesions àmplies per fer possible un creixement real d’Esquerra i de l’independentisme. Per aquesta mateixa raó exigeixen que quan l’independentisme sigui a govern afronti objectius estratègics importants que no generin falses expectatives que puguin provocar frustració i sentencien que governar per si mateix no ens acostarà als nostres objectius: l’alliberament nacional dels Països Catalans i la justícia social com a dues vessants indestriables d’una mateixa lluita.

Les JERC també aprofiten el procés congressual d’Esquerra per demanar que no s’erosioni en cap cas el model assembleari d’Esquerra i que a més a més s’incorpori i es faci partícips el màxim nombre de militants possibles en les decisions del partit.

El jovent independentista va celebrar el consell nacional a Alacant aprofitant l'avinentesa dels actes de commemoració del 25 d'abril d'enguany, on, a més d'altres organitzacions, les JERC convocaven la militància amb el lema "Per la independència".

+INFO: Resolució de les JERC

alacant08-529.jpg alacant08-529.jpg