Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.09
2014
Les JERC despleguem una estelada gegant a Montserrat

Aquest migdia les Joventuts d’Esquerra Republicana hem desplegat una estelada de 15 metres a la muntanya de Montserrat. L’acte s’emmarca en la campanya d’internacionalització que l’organització hem fet durant aquest estiu amb l’objectiu de donar a conèixer al món la voluntat dels catalans de decidir el nostre futur. 

Durant l’acte, les joventuts independentistes hem desplegat una pancarta amb el lema “9N: it’s time to vote” i hem repartit pamflets als visitants on s’explicaven a tots els turistes la voluntat del poble català de decidir el seu futur en cinc idiomes: anglès, rus, alemany, francès i castellà. Alhora que el text posa de manifest la negativa del govern espanyol a deixar exercir el dret a vot als ciutadans de Catalunya.

Gerard Gómez del Moral, portaveu nacional de les JERC, ha posat de manifest que el missatge que cal donar arreu del món “és que la ciutadania té clar que vol votar i que el 9 de novembre votarem”. Alhora, el portaveu de les joventuts republicanes ha recalcat la importància de participar el proper 11 de setembre a la Via Catalana, per això “a dos dies de la diada i a dos mesos del 9 de novembre, cal fer pressió i aconseguir que el referèndum tiri endavant”.

El l’acte hi han participat també membres de les delegacions que han visitat Barcelona aquests dies en el marc de la trobada internacional pel dret a decidir que hem organitzat les JERC.

Acció de les JERC a Montserrat Acció de les JERC a Montserrat Acció de les JERC a Montserrat Acció de les JERC a Montserrat