Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.08
2015
Les JERC donem el tret de sortida a la campanya del 27S pujant al cim del Taga

Les Joventuts d'Esquerra Republicana, les JERC, hem donat el tret de sortida a la campanya del 27 de setembre amb una pujada al cim del Taga per simbolitzar el camí cap a la independència.

Les joventuts republicanes hem volgut celebrar que falta un mes exacte pels comicis plebiscitaris que poden portar Catalunya a la independència. És per això que el jovent independentista hem fet una ascensió al pic del ripollès des de Ribes de Freser i hem desplegat una pancarta on s'hi podia llegir "un mes per al 27S. Tot per guanyar" en referència a les oportunitats que generarà la independència.

El portaveu de les JERC i candidat a la llista de Junts pel sí ha afirmat que el proper 27 de setembre "ens juguem el nostre futur, el de tot el jovent, un futur que podem construir en un país nou". Gómez del Moral ha afegit que aquestes eleccions "són determinants i ben segur que guanyarem, el 28 de setembre començarem a construir un nou Estat".

Les JERC preparem aquest mes que resta fins les eleccions fent campanya de manera intensa amb Junts pel sí a totes les comarques de Catalunya, amb l'objectiu de mobilitzar el jovent i assolir la victòria el 27 de setembre.

MIlitants de les JERC al cim del Taga MIlitants de les JERC al cim del Taga