Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.09
2014
Les JERC donem suport a Estudiants9N

Ahir, el Tribunal Constitucional (TC) va decidir acceptar a tràmit el recurs del govern espanyol contra la llei de Consultes populars no referendàries i participació ciutadana i la consegüent convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Així, la llei i el decret van quedar suspesos de manera cautelar.

Des de les JERC celebrem que la majoria de sindicats d'estudiants del Principat de Catalunya s'hagin unit per donar-hi resposta des de la plataforma Estudiants 9N.

Entenem que el moment polític és especialment greu atès que el govern espanyol segueix sense entendre el consens existent entre el poble de Catalunya per tal de decidir el futur polític mitjançant una consulta. Aquests consens s'ha vist expressat una vegada rere l'altra tant a les institucions, amb l'aprovació, amb àmplia majoria, de la Llei de Consultes que ara recorre el govern espanyol o l'ampli acord per la data i la pregunta de la Consulta, com al carrer, amb les mobilitzacions protagonitzades els darrers 11 de setembre.

Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana encoratgem els nostre militants d'arreu del Principat de Catalunya a participar a les mobilitzacions convocades per Estudiants 9N per tal d'expressar el suport dels alumnes del país a la consulta, com la vaga del proper 7 i 8 d'octubre.

Roda de premsa de presentació d'Estudiants 9N Roda de premsa de presentació d'Estudiants 9N Cartell d'Estudiants 9N Cartell d'Estudiants 9N