Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.05
2006
Les JERC engeguen una precampanya "e;d'alta intensitat"e;

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han donat aquest divendres el tret de sortida a una precampanya del referèndum de l'Estatut 'd'alta intensitat' per demostrar que el NO és 'l'única opció sobiranista' en la consulta popular sobre la reforma estatutària. Segons fonts de les JERC, els joves independentistes volen que "la població catalana vegi que el seu NO serà capitalitzat pel sobiranisme". En l'acte de presentació de la precampanya, que s'ha dut a terme aquest migdia a Barcelona, el portaveu nacional de les JERC, Pere Aragonès, ha assegurat que veu "els joves catalans i catalanes amb ganes de tombar aquesta reforma estatutària perquè han vist que és una hipoteca": Així mateix, ha comentat que, tenint en compte les 'rebaixes' pactades per Mas i Zapatero, "aquest Estatut no és el de Catalunya, sinó el de la Moncloa".

Per la seva part, el secretari d'Imatge i Comunicació de les JERC, Dani Casanovas, ha presentat la imatge de la precampanya, titulada 'Hipoteca Estatut', que paròdia la imatge d'una entitat financera. Sobre aquesta hipoteca, les JERC denuncien què  té un '0% de finançament, un 0% de nació, un 100% de precarietat i un 100% de retallades'. De fet, el lema del cartell és "Que no t'hipotequin, no a l'Estatut".

Casanovas ha explicat que s'han editat 30.000 cartells, 20.000 exemplars d'un número especial de la revista de les JERC i més de 150.000 adhesius per tal de fer arribar la seva posició contrària al nou text a tots els punts del Principat de Catalunya. A més, les JERC han editat diversos gatges publicitaris, com ara 10.000 xapes amb el 'NO'.

{mosimage}