Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.03
2007
Les JERC es comprometen a impulsar la Llei d'associacionisme educatiu

En el marc d'un debat sobre l'associacionisme educatiu organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, les JERC van adquirir el compromís d'impulsar, des del Parlament de Catalunya, una llei de reconeixement i suport de l'associacionisme educatiu.

En el marc d’un debat sobre l’associacionisme educatiu organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, les JERC van adquirir el compromís d’impulsar, des del Parlament de Catalunya, una llei de reconeixement i suport de l’associacionisme educatiu. El portaveu nacional de les JERC i diputat al Parlament, Pere Aragonès, va fer palès “el valor que han aportat grups d’esplai, agrupaments, casals i escoltes a la societat catalana”.

Per aquesta raó, les JERC s’han mostrat partidàries d’iniciar, des del Parlament de Catalunya, els tràmits per aconseguir una “llei que determini què és associacionisme educatiu, que coordini les activitats de l’associacionisme educatiu amb les polítiques socials i que fomenti, amb mesures administratives, legals, i fiscals, aquest sector”. En el debat organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya van participar, també, diputats d’altres forces polítiques i responsables de les principals organitzacions associatives de l’educació en el lleure, que van demanar que s’impulsi definitivament aquesta llei.