Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.10
2015
Les JERC escollim els nostres candidats a les eleccions del 20D

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem ratificat aquest matí en un Consell Nacional a Girona els candidats proposats pels territoris per portar la veu del jovent independentista al Congrés dels Diputats. D’aquesta manera, Xavier Roger i Anglada, de 24 anys i de Malgrat de Mar, és el candidat per Barcelona el 20 de desembre. Graduat en Ciències Polítiques, ha estat membre de nombrosos òrgans en representació dels estudiants a la Universitat de Girona.

Per la seva banda, Susanna Pagès i Jutglar, d’Olot i nascuda l’any 1992, ha estat escollida com a candidata de la demarcació de Girona. Pagès és estudiant de Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat activa en el moviment estudiantil de la UAB així com en l’associacionisme educatiu. El candidat per la demarcació de Lleida és Ramon Solé i Moyà, nascut l’any 1992 a Arbeca, actualment treballa com a pagès. Anna Chillida i Fibla de 25 anys i d’Alcanar és la candidata per la demarcació de Tarragona.

Pel què fa a les demarcacions del País Valencià, Luís A Hernández i Manero de l’any 1990 i actual secretari d’organització de les JERPV és el candidat per Alacant; Miquel Iruela i Lóepz (1992, Bernicarló) graduat en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona representarà a les JERC a la demarcació de Castelló i Ariadna Torres i Mompó (1991, Tavernes de la Valldigna) tècnica de laboratori clínic és la candidata per València.

Els candidats de les JERC a les eleccions del 20D Els candidats de les JERC a les eleccions del 20D