Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.10
2014
Les JERC iniciem una campanya pel 9N dirigida especialment als joves de 16 anys

Aquest migdia, les Joventuts d’Esquerra Republicana hem presentat la campanya Guanyem la independència amb la que volem convèncer a tots els joves de Catalunya que el 9 de novembre cal anar a votar i votar Sí Sí. 

Amb aquesta campanya, les joventuts independentistes visitarem instituts i centres educatius de tota Catalunya acompanyats d’unes urnes gegants. Així afrontem els últims 16 dies de campanya abans de la gran mobilització del 9 de novembre amb una campanya de proximitat i molt localitzada als joves d’entre 16 i 18 anys.

El portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha explicat que les JERC “volem centrar la campanya en els joves que podran votar per primer cop aquest 9 de novembre, però que desgraciadament no podran fer-ho a les eleccions plebiscitàries que s’han de celebrar d’aquí uns mesos” en referència a la demanda d’establir el vot als 16 anys per a totes eleccions. Gómez del Moral ha recordat que “el proper 9 de novembre cal que tothom surti al carrer i ens acostem al col·legi electoral més proper per votar i fer-ho a favor de la independència”, en aquest sentit, ha sentenciat que el jovent català “necessitem la independència per tenir un futur millor i construir un nou país diferent al que avui vivim”.

Fotografia de la presentació de la campanya Fotografia de la presentació de la campanya