Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.09
2007
Les JERC lliuren una estelada al Dalai Lama

El passat 10 de setembre el portaveu nacional de les JERC i diputat al Parlament de Catalunya, va regalar una estelada al catorzè dalai lama, Tenzin Gyatso , que va visitar el Parlament de Catalunya durant la seva estada a Barcelona. Durant la recepció al Parlament de Catalunya, les JERC varen lliurar-li també el llibre en anglès "A unique path", del periodista Daniel Camón, sobre la realitat política i social dels Països Catalans i la seva lluita per la independència. D'aquesta manera, les JERC traslladen a una personalitat internacional la realitat política dels Països Catalans i la negació dels drets col·lectius que imposen els governs espanyol i francès sobre el nostre país. Durant la seva visita al Parlament de Catalunya, el líder tibetà va definir Catalunya i el Tibet com dues realitats "molt semblants", i va elogiar la lluita dels catalans per aconseguir la llibertat, i va mostrar-se esperançat que en un futur la República Popular Xina pugui reconèixer nacionament el Tibet i que aquest territori aconsegueixi "un cert grau de sobirania".

El passat 10 de setembre el portaveu nacional de les JERC i diputat al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès, va regalar una estelada al catorzè dalai lamaTenzin Gyatso , que va visitar el Parlament de Catalunya durant la seva estada a Barcelona. Durant la recepció al Parlament de Catalunya, les JERC varen lliurar-li també el llibre en anglès "A unique path", del periodista Daniel Camón, sobre la realitat política i social dels Països Catalans i la seva lluita per la independència. D'aquesta manera, les JERC traslladen a una personalitat internacional la realitat política dels Països Catalans i la negació dels drets col·lectius que imposen els governs espanyol i francès sobre el nostre país.
Durant la seva visita al Parlament de Catalunya, el líder tibetà va definir Catalunya i el Tibet com dues realitats "molt semblants", i va elogiar la lluita dels catalans per aconseguir la llibertat, i va mostrar-se esperançat que en un futur la República Popular Xina pugui reconèixer nacionament el Tibet i que aquest territori aconsegueixi "un cert grau de sobirania". Gyatso també va defensar, durant la compareixença davant dels mitjans de comunicació, "el dret dels pobles a conservar la seva cultura i la seva identitat".

jerc_dalai-367.jpg jerc_dalai-367.jpg