Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.04
2010
Les JERC participen en la presentació del manifest “Civil & Political Rights for the Basque Youth”

El Portaveu Nacional de les JERC, Gerard Coca, acompanyat pel Portaveu de la Comissió de Política Internacional de les JERC, Àlex Daudén, van participar ahir dijous a la presentació del manifest “Civil & Political Rights for the Basque Youth” que es va realitzar a Guernica. Aquest manifest ha estat signat per més de 50 organitzacions juvenils a nivell internacional com Ógra Shinn Féin (Irlanda), Vasemmistonuoret (Finlàndia), Isca (Galiza), The Young Communist League of South Africa (Sud-àfrica), entre moltes altres.

El Portaveu Nacional de les JERC, Gerard Coca, acompanyat pel Portaveu de la Comissió de Política Internacional de les JERC, Àlex Daudén, van participar ahir dijous a la presentació del manifest “Civil & Political Rights for the Basque Youth” que es va realitzar a Guernica.

Aquest manifest ha estat signat per més de 50 organitzacions juvenils a nivell internacional com Ógra Shinn Féin (Irlanda), Vasemmistonuoret (Finlàndia), Isca (Galiza), The Young Communist League of South Africa (Sud-àfrica), entre moltes altres.

El manifest preten denunciar la persecució que esta vivint el jovent de l’Esquerra Independentista a Euskal Herria, i vol mostrar la solidaritat de les diferents organitzacions contra les polítiques de repressió que exerceix l’Estat Espanyol i Francès contra el moviment independentista basc.

El manifest també inclou l’exigència als Governs Espanyol i Francès de buscar una sortida política i negociada al conflicte polític que viu Euskal Herria.

Veure Manifest en Català

presentacio_manifest_eh_01042010-788.jpg presentacio_manifest_eh_01042010-788.jpg